Mange antrekk, mange positurer, men også mye moro i dag! Og ikke hadde jeg trodd at jeg skulle føle meg så trygg foran kameraet, tross halvnaken og eksponert! Spennende å ta gravidbilder, og jeg vil absolutt anbefale deg videre. Du er kreativ, utadvendt og det føltes naturlig og lett å samarbeide. Gleder meg veldig til å se bildene vi tok i dag.
Vi tok 1års bildene til sønnen vår her. Veldig dyktig fotograf. Hennes første cakesmash fotografering og bildene ble super bra. Fikk fin blå bakgrunn til baby bilder. Hun hadde også mange rekvisitter vi kunne bruke :) Vi fikk prøvebildene samme kveld og bildene ferdig redigert dagen etter. Super kjapp service!
Olivias Fotostudio er førstevalget for kunder som vil ha bilder av høy kvalitet! Vi vil takke for en kjempefin dag foran kameraet. Fotografen sørget for at vi slappet av og fikk det slik vi ønsket oss. Anbefales.
Et kjempekoselig studio hvor man føler seg hjemme med en gang. Fotografen er fokusert på detaljer og det gjør at bildene blir av høy kvalitet. Vi var kjempe fornøyde med babybildene av vår datter
En flink og motivert fotograf. Fotostudioet er fint og moderne med mange fine rekvisitter. Jeg er veldig fornøyd med bildene! Det var en koselig fotografering. Vi kommer gjerne tilbake når barna blir større