Fotograf Siren Abril

Velkommen til Olivias fotostudio! Jeg er fotograf Siren Abril og er mamma til to små engler, en gutt på 6 år og en jente på 4 år og jeg er gift med en spanjol. Vi har slått oss til ro i idylliske Enebakk, kun 25 min. fra Oslo. Her har vi naturen som nærmeste naboer, sandstrender 1 km fra huset vårt og stort fotostudio i sveitservillaen vår. Navnet på fotostudioet kommer fra datteren min sitt navn.

Jeg tilbyr alle typer fotografering og skreddersyr fotograferingen etter deres ønsker! Jeg tilbyr bryllupsfotografering, fotografering i studio, utendørs i skogen, ute på en åker, strand, eller hva som ev. måtte ønskes av lokasjon. Ønsker du hjemmefotografering (f.eks. nyfødtfotografering), kan dette også ordnes. Kontakt meg for å avtale din drømmefotografering eller for mer informasjon.

Jeg har det beste canon-utstyret, både når det gjelder softbokser, kamera, blitser og objektiv, samt alle nødvendige designprogrammeme Photoshop og Lightroom for redigering av bilder. Til bryllup bruker jeg kun de beste og dyreste L-linsene til Canon. Jeg har nye og flotte rekvisitter for nyfødtfotografering og mange ulike rekvisitter for barnefotografering som gir et moderne og tidsriktig uttrykk. Medbrakte rekvisitter er det selvsagt også bare å ta med.

Bestill time i dag, så er dere nærmere å få foreviget minner for både deres og kommende generasjoner!

 
FloralStock5.jpg

JEG ELSKER....

å være gift, mine to barn,

blomster og hagen min!

Å

le,

fotografere (selvsagt), S

ardinia (selv om jeg er gift med en spanjol og har bodd i Sør-Amerika og Spania)

vårt herskapelige hjem på landet,

lage god mat,

musikk,

interiørdesign - classic style,

sy egne klær til barna og meg selv,

ordne til selskap og servere proseco ;O)